Vanaf januari 2021 werk ik bij IOSense als weginspecteur. Als leerling weginspecteur beter gezegd. Als laatst bijgekomen werknemer, ben ik terecht gekomen in een warm bad en kijk ik mijn ogen uit in de wereld van het beheer van de buitenruimte. Om in vak termen te spreken kwam IOSense, via via op mijn pad. Ik zal vertellen wat mijn achtergrond is en wie ik ben.

Ik kom uit de grafische sector. Ik heb 5 jaar lang gewerkt in de decorbouw als werkvoorbereider in Rotterdam. Toen de theater sector in zwaarweer kwam door de Corona crisis was ik genoodzaakt om wat anders te zoeken. Na een paar maanden nam ik kennis met IOSense. Door een hele fijne omgang met collega’s onderling, de vrijheid en een interessante vakgebied zit ik momenteel goed op mijn plek. En als ik na werktijd ook nog eens op locatie een rondje op mijn wielren fiets kan maken ben ik helemaal blij want dat is een van mijn hobby’s naast tekenen/schilderen, muziek maken en vrijwilligerswerk op mijn korfbalvereniging.

HEEFT U EEN VRAAG? BEL ONS 06 - 47 31 04 59