bericht 24-06-2022

 

Een gezellige BBQ na een fijne samenwerking.

 
Samen deelden IOSense en MJOomen een opdracht. Een tijdje geleden, maar toch.
Dit is een mooie gelegenheid om de vruchtbare samenwerking te vieren.
 

Op naar meer succesvol gezamenlijk werk en een smakelijk etentje na afloop.

bericht 19-05-2022

18 mei 2022 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe kantoor. Benieuwd naar de plek en de koffie?

Kom gezellig eens langs op: Cypresbaan 9 2908 LT Capelle aan den IJssel. Unit 1.04

bericht 29-03-2022

Hoe bewaar je de kwaliteit van je diensten binnen je bedrijf? Door eens samen naar buiten te gaan, te meten en je ondervindingen te evalueren.

Het gehele jaar lopen we in de meeste gevallen afzonderlijk onze projecten af. Op grotere projecten lopen we weliswaar met meerdere inspecteurs, maar toch ieder zijn eigen deelgebied. Ieder in een andere gemeente met hun eigen plaatselijke omstandigheden en wensen van inspecteren. Toch blijft de materie hetzelfde.

Bij IOSense kunnen we best zeggen dat we de kennis en het zicht wel hebben. De ene door zijn ervaring, de ander door zijn goede opleidingsresultaten. Toch is het goed om samen eens te ijken hoe we het straatbeeld ervaren en of we op één lijn zitten met het geven van risico’s op gevaar, kwaliteit en toegankelijkheid en het toekennen van maatregelen waar nodig. Dit deden we dan ook voor onze maandelijkse bespreking. Dit keer rond ons kantoor. Ieder een pen en papier waar we afzonderlijk de zelfde wegvak onderdelen globaal inspecteerde. Het gaf een verhelderend beeld en we mogen gelukkig zeggen dat de resultaten aardig kunnen spiegelen!

bericht 25-02-2022

Met trots presenteren we onze nieuwe projecten pagina, waarin we onze diversiteit aan dienstverlening presenteren.https://iosense.nl/onze-projecten/

HEEFT U EEN VRAAG? BEL ONS 06-47 31 04 59