Over IOSense

IOSense helpt u bij het verzamelen, wijzigen en verwerken van gegevens over de buitenruimte waarvoor u verantwoordelijk bent. Standaard meetgegevens, inspecties of gegevens over incidenten. Nieuwe data of mutaties. Op kantoor of op locatie, in de buitenruimte. Met de Digisys softwarelijn legt u alle belangrijke informatie snel en betrouwbaar vast. Geeft u het liever helemaal uit handen? Ook dat kan. IOSense neemt graag het totale traject van u over.

Wie zijn wij

IOSense uw betrouwbare en toegankelijke partner voor het registreren van informatie over ruimtelijke objecten. Zo helpen wij u deze objecten optimaal te beheren. Aandacht, service, een langdurige relatie met een tevreden opdrachtgever: dat is waar het om gaat, dat is wat u van ons mag verwachten.

Wat doen wij

IOSense biedt dienstverlening aan overheidsinstellingen op het gebied ruimtelijk beheer. Wij willen een rol spelen bij het ontzorgen van beheerders, ingenieursbureau’s, aannemers en adviseurs. Zodat zij zich met hun kerntaken kunnen bezighouden. IOSense zorgt voor juiste, actuele en volledige data, in de vorm van kaarten en databases. Onze opdrachtgevers kunnen bouwen op onze producten, waardoor zij hun andere werkzaamheden snel en nauwkeurig kunnen uitvoeren. Meedenken en vooruit denken zijn belangrijke kenmerken van IOSense.

Voor wie?

  • gemeenten
  • rijksoverheden
  • ingenieursbureau's
  • aannemers
  • beheerders
  • adviseurs

Digisys softwarelijn

IOSense werkt met de zelfontwikkelde Digisys softwarelijn. Met de mobiele variant, Digisys Survey, kunnen allerlei gegevens in de buitenruimte worden geïnventariseerd. Het kan hierbij gaan om vaste, inspectie- of meetgegevens. Maar ook om het vastleggen van incidenten, zoals schade door storm, vorst of vernieling. Digisys CAD is het werkpaard voor op kantoor. Daarmee worden gegevens verwerkt, planningen en begrotingen gemaakt en kunnen duidelijke presentaties worden gemaakt.

Waar staat IOSense voor

Wij verzamelen Input en leveren u zinvolle, bruikbare Output. Daar leggen wij al onze ervaring, al ons gevoel voor de materie in. De zintuigen op scherp. Ons doel: ontzorgen. Met dienstverlening ‘that makes Sense’.

HEEFT U EEN VRAAG? BEL ONS 06 - 47 31 04 59