Sinds de oprichting van IOSense maken wij gebruik van onze eigen software, Digisys genaamd. Software waarmee wij voor onze klanten inspecties uitvoeren, mutaties van beheerkaarten bijhouden, rioolputten en openbareverlichting inmeten. Digisys is in de loop der jaren uitgebouwd tot een volledig beheersysteem, temeer omdat wij de software ook gebruiken om meerjaren planningen en rapportages te maken, en bijvoorbeeld conversies mee uitvoeren. De software was aanvankelijk een louter cartografisch tekenprogramma, sterk in grafische mogelijkheden.

Drie jaar geleden hebben we bij IOSense besloten om onze software in een nieuw jasje te steken, zodat we weer jaren vooruit kunnen. Punten waar Digisys minder in was hebben we nu aangepakt. Volledige koppelingen met Oracle, Postgress, SQLite en ArcView shape zijn nu gerealiseerd. Omdat de software van nul af aan is opgebouwd, waarbij geen gebruik is gemaak van tooling van derden, is er eigenlijk een geheel nieuw softwarepakket gemaakt. Vandaar ook een nieuwe naam:

PublicDomain

Software waarvan in de nabije toekomt ook onze klanten gebruik van kunnen maken. Om deze reden hebben we dus ook het hart van de software zelf gebouwd, zodat we de volledige controle hebben. We kunnen nu alles bouwen waar onze klanten om vragen. Snelheid, gebruiksvriendlijkheid, SAAS oplossing, vakinhoudelijk, zijn steekwoorden die bij de bouw steeds centraal stonden. Kortom, we hebben dé tooling gebouwd voor de echte vakman. We gebruiken onze website om u steeds van de ontwikkelingen op de hoogte te houden.

interesse in publicdomain? BEL ONS 06 - 47 31 04 59