CROW 146a gedetailleerde inspectie:

Afgelopen week heeft IOSense weer een nulopname voor verhardingen mogen uitvoeren. Op en rond het geïnspecteerde tracé zullen grootschalige bouwwerkzaamheden plaats gaan vinden waarbij zwaar transport gebruikt maakt van deze route. Omdat de aangewezen route mogelijk niet bestand is voor dergelijk verkeer is vanuit de opdrachtgever geeist om voorafgaand aan dit transport een nulsituatie vast te leggen volgens de CROW 146a methodiek. Na afronding van de werkzaamheden kan een tweede opname worden uitgevoerd waarbij op een eenduidige wijze de eventuele achteruitgang van de verharding direct in beeld wordt gebracht. Hiermee krijgen de belanghebbende een objectieve rapportage van de verschillen tussen de twee opnames. 
 
Onze inspectieapplicatie Public Domain maakt het mogelijk deze inspectie, CROW 146a, gedetailleerd uit te voeren en te verduidelijken met beeldmateriaal.
 
Heeft u ook behoefte aan dergelijke nulopnames en eindopnames, of bent u nieuwsgierig geworden wat Public Domain nog meer te bieden heeft? Neem dan contact met ons op.

 

 

 

HEEFT U EEN VRAAG? BEL ONS 06-47 31 04 59