Sinds 2016 ben ik werkzaam bij IOSense als tekenaar en weginspecteur. Als eerste medewerker kwam er voor mij, maar ook voor Eric en Barry, veel nieuwe dingen op ons pad. In een voor mij destijds behoorlijk onbekende wereld heb ik in de eerste periode veel mogen leren over de wereld van Beheer Openbare ruimte. Daarbij heb ik vele leuke en bijzondere plekken in Nederland gezien. Inmiddels ben ik naast weginspecteur/tekenaar ook steeds meer betrokken bij de planning en project monitoring, bezoek ik met enige regelmaat klanten en leid ik nieuwe medewerkers op. Op kantoor houd ik me voornamelijk bezig met het maken van tekeningen en het verwerken en muteren van riool, wegen en groen gegevens in Digisys CAD.

Omdat ik momenteel druk bezig ben met de verbouwing van mijn huis, blijft er niet veel tijd over voor hobby’s. Maar als ik tijd over heb, lees ik graag een boek.

Wat mij aanspreekt aan IOSense is dat het bedrijf zich blijft ontwikkelen. Ook door de platte organisatiestructuur voelen wij als werknemers ons zeer betrokken bij het bedrijf. Het geregeld om de tafel gaan, zorgt voor goede verhoudingen en is er persoonlijke aandacht voor elkaar.

HEEFT U EEN VRAAG? BEL ONS 06 - 47 31 04 59